top of page

Trenings- OCD

Det ble intet mindre enn 150 knebøy og 75 pullups på meg i dag også gitt! Akkurat samme opplegg som på lørdag, bare med litt kortere pause mellom de 10 første settene. Og mens jeg holdt på tenkte jeg over hva det var som gjorde at jeg orket å gjøre en så ensformig (og ganske slitsom!) økt en gang til, og kom frem til at det helt enkelt er fordi jeg har litt trenings- OCD. Ser økten bra ut på papir, så får jeg lyst til å gjøre den liksom. Og når jeg lager nye økter er det omtrent vel så viktig at den ser systematisk ut, som at den faktisk gjør det som er hensikten. Tragisk, jeg vet, men sånn er det bare 😉


Ellers kan jeg melde om at til tross for at jeg er i uke 22 nå, så har jeg ikke kjent noe til den lille bebisen i magen. Morkaken ligger i front, noe som visstnok er grunnen til at jeg ikke klarer å kjenne noe, men fæææææn, nå begynner jeg å bli utålmodig ass. Jeg vil kjenne noe!

I morgen er planen å prøve på en strandtur, og så hett som det er i Dubai nå så vet jeg jammen ikke om jeg gleder meg en gang. Men vi får helt enkelt gi det ett forsøk, og satse på at varmen ikke slår oss helt ut. Og med tanke på hvordan været ser ut til å ha vært hjemme i Norge så langt denne sommeren, skal jeg nok bare holde helt kjeft med å klage på at vi har det for varmt!

Ha en fin helg!

Snaiks 🙂

5 views0 comments
bottom of page