top of page

Trenings for folk i farta!

Nesten fridag idag, likevel fikk jeg det plutselig travelt og måtte derfor ty til en kjapp, men meget effektiv treningsøkt idag: intervaller.

Intervaller er jo i og for seg effektiv nesten uansett hvordan man vrir og vender på de, men jeg har min favoritt som består av 45 s løp og 15 s pause. I pausen hopper jeg bare av tredemøllen slik at jeg står med ett ben på hver side, og er klar til å hoppe på igjen når neste intervall starter.


før innsats (ser jo at jeg er rød i fleisen allerede her, men det skyldes bare litt solings!)


For hver ny intervall skal man øke hastigheten med 0,2km/t, så her gjelder det å ikke starte for hardt! Men de siste intervallene skal jo være pyton, så ikke start for mildt heller 😉

Jeg startet med en hastighet på 15 km/t og etter 10 intervaller (med 0,3 i økning på intervall 9 og 10) havnet jeg på 17 km/t. Jeg rakk ikke (les: orket ikke) løpe mer enn 10 stk egentlig, men så kom jeg på at det hadde vært mye kulere å blogge at jeg løp 12, så etter 2-3 min pause guffet jeg mølla opp til 17,5km/t og løp to ekstra intervaller! Tusen takk for motivasjonsboosten folkens!! 🙂


svett, sliten og burgunder/lilla etter x antall intervaller


Nå skal det jammen smake godt med en dusj! Dere skal få slippe å se bilde av dusjen min altså, men jeg kan jo vise dere utsikten!


greit å ha noe å hvile øynene på mens man dusjer 😉noen ganger er det treningen du egentlig ikke hadde tenkt å gjøre den beste! så om du ikke har trent idag- just do it! 😀


God helg godtfolk!

Svett klem fra meg 🙂

1 view0 comments
bottom of page