top of page

Trening med Annie Thorisdottir liksom

Så, her om dagen ble jeg og Ian invitert til å komme å trene på Crossfit Union Square med ingen ringere enn Annie Thorisdottir. Hun har følgt meg på Instagram (!!!) siden DFC i fjor, og kommenterte på ett av turistbildene mine at vi var velkomne for en treningsøkt, noe vi selvsagt takket ja til. Å oppsøke en crossfitbox var jo uansett på planen, men jeg hadde ikke akkurat regnet med en personlig innvitasjon fra ms Crossfit herself 😉

Jeg og Ian hadde ingen planer for hva vi skulle trene, så da Annie og kjæresten hennes Fredrik oppfordret oss til å bli med på deres “barbell cyckling” gjorde vi selvsagt det. Det vi gjorde var:

8 min EMOM (every minute on the minute) 5 power cleans

8 min EMOM 5 push jerk

8 min EMOM 5 power snatch

8 min EMOM 5 MU’s – jeg og Ian gjorde max strikte MU’s + 5 straffeburpees for å ikke kunne kippe 😉

Det var en veldig gøy økt, men kanskje ikke den mest slitsomme ettersom målet ikke var å legge på mest mulig vekt, men å gjøre de 5 repsene så raskt som mulig. Det aller gøyeste var jo selvsagt å prate med Annie etterpå, og nok en gang få bekreftet hvor snill, flink og smart hun er.


IMG_9210.JPG

IMG_9208.JPG

IMG_9207.JPG

IMG_9403.PNG

IMG_9404.PNG

IMG_9405.PNG

IMG_9407.PNG

IMG_9408.PNG

IMG_9401.PNG

IMG_9398.PNG

IMG_9397.PNG

IMG_9240.JPG

IMG_9242.JPG

IMG_9250.JPG

Crossfit Union Square lå i anslutning til en Reebok butikk, så jeg benyttet anledningen til å få kjøpt en t-skjorte som Annie signerte for å gi til min kjære shoe-fairy Hessa. Endelig kunne jeg få gi litt tilbake 😉

XOXO IngerinNewYork

6 views0 comments

Comments


bottom of page