top of page

Trening før stormen..

Først og fremst: tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner og tillykkeønskninger, både her og på facebook! Om dere bare ante hvor stor pris jeg setter på det. Jeg er en veldig heldig jente 🙂

Dagen igår gikk i ett, non-stop, og etter åpningen var vi så trøtte at det bar rett hjem. Altså ingen trening igår.

Det gjorde vi opp for idag. Før dag 2 av vår Grand Opening startet tok jeg og Ian oss en liten (egentlig ganske lang) treningsøkt bestående av en hel haug med pullups og beinøvelser. Dersom jeg ikke kjenner det i hamstrings imorgen fatter jeg ingenting..

4 x 5 front utfall (40-45-45-45kg) 4 x 8 glute ham raise (hamstringsøvelse i den fancy GHD maskinen vår) 3 x 8 elevert bulgarsk splittbøy (2×16 kg) 2 x 10 hofteløft (80 kg)

MEN ikke nok med det! Mellom hvert sett med beinøvelser gjorde jeg 2 stk tuuunge pullups med 10 kg vektvest på. Med så mange øvelser og serier på beina resulterte det i en del pullups. Hele 14 2’ere = 28 pullups totalt. Wowowiwa! Det blir jeg sterk av sa Ian 😉 Håper han har rett!


klar for bulgarsk splitt i vinduskarmen (!) med de rare justerbare hantlene våre. Jeg har forsatt ikke bestemt meg for om jeg liker dem eller ikke..bulgarsk splittbøy elevert i vinduskarmen 😉 vi må skaffe oss en step!øvelsen suger! men mens jeg holdt på sa Ian: "du begynner å bli sterk nå, det er den vekten jeg bruker"! så da fikk jeg den motivasjonen jeg trengte for å fullføre 😉ring-pullups med 10 kg vektvestIan gjør pullups med bare "bittelitt" ekstra vekter.. ...og reklamerer bra for SHP!avsluttet med denne killeren. En av mine blogglesere hintet frem at min vanlige vekt var pinglete, så jeg måtte legge på 30 kg ekstra på mine vanlige 50 kg! De kjentes!


Bra dag idag også! Litt flere folk stakk innom, og jeg tror vi har et par potensielle kunder på listen. Jeg synes det er kulest at folk som vi aldri har møtt før stakk innom, særlig siden vi mest har reklamert til kontakter vi allerede har og på facebook. Blandt dem var en gammel dame (som fulgte med sønnen sin) som var så søt og fin at jeg måtte si det til henne før hun dro! Mulig hun synes jeg var rar, men hun var så gollete at jeg kunne ikke la være. Jeg fikk iallefall en klem av henne etter at jeg sa det, så da var jeg fornøyd 🙂

Imorgen blir det vanlig arbeidsdag igjen med PT-time first thing in the morning! Bring it on!!! 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page