top of page

Tre generasjoner og en strand

Åh, det er så gøy å ha mamma på besøk! Jeg savner selvsagt Ian som fortsatt er i USA, men det er jo kanske koselig når bare oss jentene er alene også. Foruten litt jobb med online treningsprosjektet har jeg hatt helt fri, og vi har ikke hatt noen planer på agendaen. Foruten å oppgradere brunfargen litt da 😉

Det skulle forøvrig vise seg å være vanskeligere enn vanlig, for det har vært både kaldt og skyete de siste dagene. På tirsdag prøvde vi oss på stranden og jeg måtte legge meg under håndkleet til slutt liksom! Jeg vet jeg ikke har lov til å klage egentlig, men la det bare vær sagt at vi har vært ekstra glade for strålende forhold både i går og i dag.


Alle dyrene her skyldes forresten at det var marked på stranden i går, med en liten petting zoo og greier. Gjett om det var ei lita som var i ekstase eller?! ..mora var forsåvidt ikke vond å be hun heller 😉

Snaiks partypeople!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page