top of page

Training on my own

First things first: fy søren så gøy det er når dere kommenterer! Det er like spennende hver gang jeg får notification mailer, og jeg digger at dere stiller spørsmål og kommer med forslag til innlegg. Keep it up! ..og til dere som har stilt spørsmål og ikke har fått svar ennå- det kommer! 🙂


heldig jente med snille blogglesere (som er bittelitt sliten etter trening)


Idag hadde jeg ikke lyst til å trene i det hele tatt. Jeg er fullt klar over at jeg like gjerne kunne tatt meg treningsfri, men jeg hadde jo ikke lyst til å gå hjem, og jeg hadde iallefall ikke lyst til å jobbe mer, så da ble det jo trening da.

Så mens Ian hadde sine kl 7 kunder tok jeg med meg en stang inn på oppvarmingsrommet og fyrte løst. Jeg trodde egentlig ikke økten skulle være så slitsom, for jeg har jo gjort den før (bare se her), men det var ikke mange repetisjoner som skulle til for å få meg sliten idag!

Økten så ut som følger: 5 snatch 5 overhead squat 5 front utfall 5 foroverlent ro

Jeg brukte en 35 kilos stang under hele økten, og tok ingen pauser mellom hver øvelse. Jeg hadde tenkt å ta 5 runder, men ga meg etter 3! Uuuuuuups! Ian sa jeg var flink for det om 😉

Lagte også en “honeybadgerdoesn’tgiveashit” video av økten:

PS! Dersom dere ikke har sett klippet om honeybadgeren på youtube enda, syns jeg absolutt dere skal gjøre det. Bare søk på honeybadger, så kommer det opp et litt alternativt national geographic klipp 😉 DS!

Later! 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page