Trøtt i trynet

Forskjellen på når jeg gjør morgencardio og når andre gjør det, er at andre folk sikkert kommer seg i seng i en rimelig tid kvelden før. Jeg derimot lar morgencardioen skje på bekostning av dyrebar søvn. Ikke smart.

Men jeg gjør det ikke alltid sånn altså, bare idag. Jeg våknet nemlig tidligere enn jeg måtte av en sms, og bestemte meg for å løpe noen intervaller før jobb istedet for å sovne om igjen.


Og det var fryktelig slitsomt å løpe idag. Jeg håper at det bare er på grunn av løpeturen igår eller fraværet av morgenkaffe, men jeg frykter at det er på grunn av at tredemøllen i det nye leilighetsbygget er mye slemmere på tempoet enn tredemøllen i den gamle leiligheten. Å løpe 30 sekunders intervaller på 18km/t idag var nemlig mye mer slitsomt enn å løpe på hastighet opp mot 19km/t slik som jeg gjorde sist uke. Sjitt ass.. Jeg må teste igjen under bedre forhold for å bekrefte!

Meeeeeen, tempo sjempo, jeg fikk iallefall den effekten jeg ønsket; 10 minutters aktivitet som satte forbrenningen min i gir for resten av dagen 😉 Og det passet jo bra når vi har kost oss med fredagsbrunch resten av dagen!


Håper dere også har hatt en fin fredag 🙂

Snaiks!

#3030 #intervaller #morgencardio

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png