top of page

Too little too late..?

Jajaja, jeg vet, nå har den nye utgaven av Shape Up kommet og mine glorydays som forsidepike er over. Men, om bladet “mitt” erstattes med ett annet i butikkhyllene og dere for lengst har gått lei mitt noe stive smil og awkwarde håndposisjon på forsiden, så er dette noe jeg kommer til å leve leeeeeeeenge på. Jeg har jo for pokker vært på fremsiden av ett blad jo- ooog på flere av sidene inni!

Og selv om challengen er over kan det jo være flere som meg som liksom ikke kom helt igang med den, og det er jo aldri for sent er det vel? Så om det skulle være noen som vil prøve #shapeupchallenge, men er litt usikker på hvordan, så kan dere sjekke min lille “show and tell” i videoen her:

Og siden jeg slurvet litt med å forklare antall reps og sett slenger jeg opp den infoen her:

ØKT A: A1) 4 x 6 push up A2) 4 x 6-8 omvendt roing i slynge eller stang B1) 3 x 10-20 sep hold hver side av Palloff press B2) 3 x 6 omvendt franskpress med slynge B3) 3 x 12 foroverlent sidehev med strikk

Finisher: utfalls-tabata: 20/10 sek intervaller med utfall bakover

ØKT B: A1) 3 x 6-12 bulgarsk splitbøy A2) 3 x max hold med stir the pot B1) 3 x 10-12 liggende lårcurl med ball B2) 3 x 30 sek farmers walk B3) 3 x 10-12 hip thrust

Finisher: 4 runder av: 12-15 goblet squat, 10 push ups, 100m ro/løp

Øktene er jo som nevnt tidligere tilrettelagt for å kunne gjøres hjemme, så har du en fitnessball og en TRX eller slynge er det bare å kjøre på 😀

Masse lykke til!

3 views0 comments

Comments


bottom of page