TohundreogførtiføkkingsFEM!

Torsdag betyr annonsering av ukas Open økt, og dette er hva jeg måtte slite meg gjennom idag:

150 wall balls 90 DU’s 30 muscle ups

..og man hadde 12 minutter til å gjøre så mange reps (eller runder for hardcore folk) av det som mulig. Dersom ingenting av det made sense kan du klikke her for å se hvordan det gjøres.

Det som var kult med denne woden var at den var helt lik wod 12.4 fra The Open ifjor. Ifjor kunne jeg ikke gjøre noen muscle ups, men hadde flere minutter til å prøve (her kan du lese om hvordan det gikk ifjor dersom det skulle være av interesse). Nå har jeg jo klart å gjøre noen muscle ups i det siste, men i ganske uthvilt tilstand- det er jo noe helt annet å gjøre noe sånt etter 150 freaking wallballs og en haug med DU’s!

Såååååå, jeg var mildt sagt nervøs før jeg gikk i ilden idag. Men! Jeg klarte pokker ta å få inn HELE 5 MUSCLE UPS!! Can you believe it!? Jeg var jo så glad da jeg klarte den første at jeg måtte skrike litt jo 😀 Haha, folk tror sikkert ikke jeg er helt vel bevart. Det er jeg forsåvidt ikke heller 😛


photo

Ha en fin kveld! Jeg er superhæpi 🙂

#crossfit #theopen

2 views0 comments