top of page

To ting jeg er glad for i dag

Altså, jeg kunne jo ramset opp mye mer enn bare to ting som jeg er glad og takknemlig for (les: Kaia, Ian, mamma, pappa, en frisk kropp og alt det der), men sånn her på sengekanten rett før jeg skal sove var det visst ikke det som var hovedfokus. I dag på trening gjorde jeg nemlig de styggeste frontbøyene jeg har sett på lenge, og jeg tok meg selv i å tenke at jeg er glad jeg til vanlig trener i et privat treningsstudio sånn at folk ikke kan se meg. …sier hun som filmer seg selv trene og viser det frem for nesten 140 tusen folk hun ikke kjenner på Instagram. Åh, lol ass, the logic is strong with this one.

Det er ikke det at jeg tror folk ser på meg når jeg trener, det er bare det at jeg faktisk tror folk ser på meg når jeg trener! For vi gjør jo det. Alle gjør det. Som politisk korrekt PT burde jeg nok si det man alltid skal si om at “alle har nok med å tenke på seg selv, ingen legger merke til deg” osv, men jeg kjøper ikke den. Jeg tror at de fleste glor litt på personen i squat-racken ved siden av, jeg kan i alle fall innrømme at jeg gjør det.

Så ja, jeg følte meg ikke akkurat høy i hatten da jeg sto omringet av spreke, unge menn (les: gutter) og gjorde 1 & ½ rep frontbøy med krum rygg og en frontrack du kunne fått kjøpt billig av meg. For ikke å nevne hvor fin man er i trynet når man gjør frontbøy. Det minner jo ikke om ansiktet til noen som er forstoppet på andre uka i det hele tatt..


Jeg tok selvsagt ikke noen bilder av de fæle frontbøyene, så slenger opp ett litt mer koselig av oss fra økten på Crossfit Centrum på torsdag.

Den andre tingen jeg er glad for er forøvrig at det ikke finnes bra smågodt eller yoghurtnøtter i Dubai. I dag har jeg sikkert spist 2kg sukker liksom. I alle fall 1kg! Så om jeg hadde hatt tilgang til denslags hver dag hadde jeg fått hull i tennene og det som verre er.

Always look at the bright side, osv 😛

Uansett, nå er tennene pusset (ekstra grundig!) og øyelokkene er tunge.

God natt! :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page