top of page

To stretch, or not to stretch, that is the question

Strekker dere ut etter at dere har trent styrketrening?

Det gjør ikke jeg. Lurer på om det er derfor jeg forsatt ikke kan gå normalt etter fredagens 150 wall balls..? Neppe, 150 wall balls ville nok satt sine spor uansett om jeg hadde stretchet etter eller ikke. Generelt sett tror jeg ikke det er så mye poeng i å stretche for å unngå gangsperre eller treningsverk. Har man trent hardt nok kommer den jo likevel 😉 Men, å sette av litt tid til stretching etter man har trent og er god og varm i kroppen kan jo likevel være veldig bra, ikke bare som nedtrapping, men for bevegelighetstreningens skyld. Jeg bare gidder ikke. Når jeg har trent ferdig vil jeg hjem!

Det jeg derimot nesten alltid sverger til er dynimisk stretching som en del av oppvarmingen før trening. Da blir det ofte et par runder av det som ikke er mindre enn “worlds greatest stretch”:

Sånn stretching som dette kan jeg også trives med:


her gir jeg Ian litt assistanse mens han stretcher. Dette er en glute stretch dersom det skulle være noe uklart rundt det 😉


Nå må jeg stikke, jeg skal til IKEA!

Later!

0 views0 comments
bottom of page