top of page

Ting som dette

…gjør det virkelig gøy å blogge:

“Hei søteste Inger! Var akkurat innom bloggen din for å skaffe meg selv litt inspirasjon, for nå satt jeg ganske godt planta ned i sofaen, og skal egentlig dra rompa mi på trening snart.. Ville bare si at du er min aller største inspirasjon! Du ser utrolig bra ut, ser lykkelig ut, du har fokus på både styrke og kondisjon (samme som meg) og det hjelper meg så mye det du legger ut 😀 både på instagram og her på bloggen! Tusen takk for at du drar meg på trening i dag, og de andre gangene dørstokkmila er litt for lang, haha <3″

Jeg kan jo ikke annet enn å smile 😀


photo 2

Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger og fine kommentarer dere gir meg. Som nevnt flere ganger føles denne bloggen oftest som en treningsdagbok for min egen del, eller en “se-så-flink-jeg-har-vært-til-å-trene-idag”-skryteblogg, og derfor kjenner jeg at jeg blir glad helt inni meg når dere skriver at dere blir inspirerte og motiverte av det jeg rabler ned her.

T A K K snille, fine mennesker 🙂 U guys are awesome!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page