top of page

Tilbake til varmen

Vi er i skrivende stund i loungen på Kjøpenhavn flyplass, gode og mette etter x antall brødskiver med ost og syltetøy og kaffe. Dvs jeg drikker kaffe, Ian og Kaia drikker vann respektive melk 😉

Om litt går turen tilbake til Dubai. Jeg lengter (selvsagt) allerede etter mamma og pappa, men det skal bli litt greit å komme tilbake også. Særlig siden jeg vet vi snart skal tilbake til Norge igjen! 17. mai blir det nemlig ny tur på oss.

Vi har hatt det så fint hjemme, og når jeg tenker på alt vi har gjort den siste uka er jeg nesten imponert over alle vi klarte å treffe på så få dager! I alle fall når jeg til og med føler at vi har fått slappet av litt innimellom også. Det ble kanskje ikke så mye tid med alle, men en liten visitt er bedre enn ingen og alt det der 😉
Forsatt god påske, vi ses i Dubai 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page