top of page

Tidenes upgrade

Ian sin far, bror og svigerinne er i Dubai for helgen, og vi har dermed sjekket inn på hotell med dem for anledningen. Fy søren så digg! 100% avslapping (med unntak fra 1 stk PT-time idag) og det er langt ifra kjipt for å si det mildt…og det er forklaringen til hvorfor det har vært litt stille på min front idag.

Så om jeg ikke er heldig nok fra før som får tilbringe 2 netter i en king size hotel bed, så fikk jeg en enda større gave av svigerfar idag. La oss bare si det sånn: den mannen er gal!

Jeg har jo tidligere snakket litt negativt om min gamle mobil, og det er antagelig derfor den bestemte seg for å kapitulere da jeg reiste hjem sist uke. Dermed måtte jeg ty til min gamle, men ekstremt trofaste, Nokia 33ettellerannet:


dette har vært mitt kommunikasjonsmiddel de siste dagene!


Det skal jo ikke så mye til for å oppgradere denne telefonen, men jeg synes Ian sin far gjorde det med usedvanlig god stil. Takket være ham får jeg nå gå rundt med dette gliset:


thank u Chris!


Sjitt pomfritt altså! Tror dere jeg var sjokka når han ga meg en pose med en iPhone litt sånn bytheway på kjøpesenteret idag!? Wowowiwa! 🙂

Nå venter nok en god natt i hotellsengen, god natt godtfolk!

oh, og sa jeg forresten at jeg nå har kulere mobil enn Ian 😉 …og pappa!? 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page