top of page

Tid for #bunadspullup

17. mai 2013 la jeg opp ett bilde på Instagram med hashtaggen “bunadspullup”. I omtrent ett år lå bildet mitt der helt alene, før det i fjor vår ble over 200 nye bidrag under taggen. Så sinnsykt kult! Søte jenter i bunad gjorde pullups i tre, trapper, lekestativ og dørkarmer. Jeg vet ikke hva jeg er mest imponert over; at så mange jenter tok utfordringen, eller kreativiteten ved valg av pullupsstativ 😉

I år er første gang siden vi flyttet til Dubai at jeg ikke feirer 17. mai hjemme i Norge, og jeg hadde løyet dersom jeg sa at jeg ikke er litt lei meg for det. Men i år ble det hjemtur for konfirmasjon istedet, og da var jo bunaden på, så jeg tenkte jeg kunne gjøre mitt bidrag til #bunadspullup da. En fin plan hadde det ikke vært for at jeg TOTALT GLEMTE DET! Serr, jeg kom på det etter at bunad og sølv var tatt av for lengst, og så mett som jeg var etter x antall kakestykker var det ikke akkurat aktuelt å ta den på igjen.

Så jenter, jeg håper dere tar en for laget i morgen ass, og gjør #bunadspullups for å varme hjertet til en Dubai-bound jente med hjemlengsel. Da blir jeg veldig glad og sånn 🙂


Ha en super feiring i morgen! Og spis en pølse og is for meg også 😉

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page