top of page

Thrusters på menyen

Mamma sin fysioterapeut hadde sagt at for å sette fødselen i gang så måtte jeg gjøre noe jeg ikke vanligvis gjør, så i dag gjorde jeg sumo markløft og thrustere på trening. Haha, jeg er ganske sikker på at det ikke akkurat var det hun mente, men jeg fikk i alle fall et innfall om å gjøre det. Og så la jeg til litt knebøy også, bare sånn at kroppen ikke skulle få sjokk liksom 😉

Det har ikke blitt like regelmessig styrketrening i det siste, og det kjennes. Jeg trengte lenger pause enn vanlig mellom knebøyene, men det er vel kanskje sånn man må regne med sånn én uke før termin? Det var tungt mens det stod på, men som vanlig var det fun when it’s done. Jeg gjorde:

5 x 20 knebøy @ 50kg 4 x 20 sumo markløft @ 70kg 3 x 20 thrustere @ 30kgHer ble det hjemmelaget lasagne til middag og maaaaaan så godt det var om jeg skal få si det selv. Det er mye mulig at jeg er altfor mett når det blir leggetid, men det var det i så fall verdt 😉

Ha en fin kveld, I’m out

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page