top of page

Throwback slæsj bildebombe

Prehab-gjengen har med seg intet annet enn en egen fotograf (!) som knipser bilder og foreviger minnene på beste vis for alle deltakerne. Rasmus, altså fotografen, deler også med seg av blinkskuddene, så da måtte jo jeg helt enkelt dele videre med dere!

Her er altså ei litta throwback til “bli-kjent”-dagen på søndag. Over middels bra stemning, til tross for skyer og sånt på himmelen 😉

Ser det ikke gøy ut vel! Nesten som at jeg skulle ønske jeg var deltaker selv jo! Men vi er heldige som får delta litt da, jeg, Ian og Kaia. I morgen er det Ian sin tur til å forelese for gjengen, og han skal fortelle dem om 3D-trening, og så skal de få teste det i praksis.

Ellers kan jeg melde om at jeg var hos frisøren i dag, med Kaia. I over 3 føkkings timer satt hun på fanget mitt med riskaker og youtube og var intet annet enn dritsnill! Jeg var helt svett på ryggen i starten i “frykt” for hvordan det ville gå, men det gikk over all forventning ass. Hun har bra timing den der lille frøkna, det skal hun ha 😉

Og jeg er blond igjen. Aaaah 😀

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page