This just in

For litt siden ble jeg kontaktet av en tidligere redaktør for damebladet Shape i Dubai, om å gjøre en treningsøkt som hun kunne poste på fitnessportalen The Sweat Shop. Jeg ble spurt om å lage en økt kalt “Double Duty Workouts” med bruk av øvelser som aktiverer to eller flere muskler. Så siden jeg omtrent utelukkende kun gjør øvelser som involverer mer enn én muskel om gangen så var det jo klart at jeg tok jobben.

denne linken kan dere se resultatet.


Ikveld skal jeg og Ian gi kvalifiseringsøkten til Dubai Fitness Challenge ett “offisielt” forsøk. Og så er det jammen helg etter det. Forstå det den som kan!

Er det noen som vet hvor denne uka ble av?

#Doubledutyworkouts #thesweatshop

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png