top of page

This is it- don’t get scared now!

Okei! Halsen er bedre, og jeg sov kjempegodt inatt. Nervene har roet seg litt, så magen har også stabilisert seg. På en måte. Tante rød bestemte seg nemlig for å komme på besøk (jeg bjuder på den!) så jeg har jo vondt i både mage og hode, meeen


For idag, rettere sagt ikveld, braker det løs! Kl 22.25 starter mitt heat (grunnen til at det starter så seint er pga ramadan) og mindre enn 30 minutt senere håper jeg å være klar. To av mine største konkurrenter er i heatet før meg, den tredje i mitt heat, og hun som jeg tror vinner hele greia er i tredje og siste heat. SPENNENDE!Nå har jeg ladet med spaghetti (shit, jeg hadde glemt hvor godt det var!) og skal prøve å lukke øynene litt før vi drar avgårde. Gir lyd rundt midnatt om hvordan det har gått 😉

I’m signing out! Peace 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page