top of page

The Seven- ca ett år senere

Sist gang jeg gjorde økten “The Seven” hadde jeg som mål å være ferdig på under 30 min. Det klarte jeg ikke. Men siden det var omtrent ett år siden, og jeg hadde håpet at formen hadde blitt bedre siden den gang, gikk jeg idag på med godt mot og satset på at sub 30 minutter var en realitet.

Vel. Det gikk ikke idag heller desverre. Ryggen begynte å gjøre vondt etter 3 runder, og jeg mistet litt motet. Men, det tok meg iallefall litt kortere tid å bli ferdig idag:

7 runder av: 7 handstand pushups 7 thrusters @ 43 kg 7 knees to elbow 7 deadlifts @ 80 kg 7 burpees 7 KB swings 7 pullups

Jeg brukte 30 minutt og 37 sekunder- Kristin Holte gjør denne økten på under 20 minutt om jeg ikke tar helt feil. Just sayin!!!

0 views0 comments

Comments


bottom of page