top of page

The Reaping

Igår ble alle finaleøktene til helgens Dubai Fitness Championship presentert. Og Gud bedre meg for ett sirkus!  Jeg holder for tiden på å lese The Hunger Games triologien, så de av dere som har lest bøkene eller sett filmen vil forstå hva jeg mener når jeg sier at det føltes som “the reaping” før vi blir sendt ut på “the arena”! Hahah 🙂

Men øktene er så spesielle at det eneste positive iallefall er at de fleste omtrent stiller likt. Vel, det er jo egentlig ikke sant, for noen er sterkere og noen har bedre kondis, og noen økter er klart veldig kondisbaserte, mens andre krever at man er sterk. Men det jeg mener er at øktene ikke inneholder visse tekniske moment som man kan ha fordel av å være god i. Utenom svømming. For ja, vi skal svømme!

Før jeg babler videre kan jeg bare nå informere om at bloggen i disse dager kommer til å bli preget av denne konkurransen, så bear with me people! Jeg drømmer jo til og med om trening og kvalifiseringsøkter for tiden så det skulle bare mangle at jeg blogger om det 😉

Finalen starter som nevnt på torsdag og første dag består av 3 ulike økter. På fredag er det 3 nye økter, før finaleøkten på lørdag. Alle 36 finalister fra respektive klasse gjør alle øktene, og man får poeng i forhold til plassering. Jeg er faktisk ikke helt sikker på eksakt hvordan den der poengreia funker, men det eneste jeg vet er at man får 3 ganger så mange poeng på finaleøkten som på de andre!

Her er det vi skal gjennom:


IMG_3956

Første økt på torsdagIMG_3957

Andre økt på torsdagIMG_3958

Tredje økt på torsdagIMG_3959

Første økt på fredagIMG_3961

Andre økt på fredagIMG_3962

Tredje økt på fredagIMG_3963

FINALEØKTEN!


Ikke spør meg hva alt dette betyr, for jeg vet det knapt selv. Men vi har fått utdelt ett hefte med beskrivelser og forklaringer til alle øktene, og til og med en DVD der man får se utførelsen av øvelsene.

I tillegg har de satt opp det meste av utstyret på en av gymmene borti høgget her, så jeg og Henrik skal snart stikke innom for å øve litt.


IMG_3955

Let’s do this!


Jaiks! Dette blir spennende! 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page