top of page

Texas!

Søndag kveld postet jeg innlegget under her om vårt nye pullupsprogram (#reklame), og det gikk ikke mange minutter før første påmelding tikket inn. Og så neste etter der, og så neste etter der. Men siden vi ligger 3 timer foran Norge var vi allerede langt over leggetid da jeg trykket publiser, og vi måtte legge oss.

Da jeg våknet i går morges hadde mailen gått varm, og jeg satt seriøst foran macen hele dagen i går for å signe opp alle som ville teste pullupsprogrammet vårt. Jeg tok meg ikke engang tid til å scrolle på Instagram engang, og da er denne frua busy ass 😉 Takk og pris hadde jeg en PT time med 3 norske damer som er på ferie her, slik at jeg fikk en pause fra skjermen med litt sightseeingløping, før det var tilbake til skjermen igjen. Klokka kvart over ett satte jeg strek, og de som har sendt mail i natt har jeg fått signet opp nå i morges.

Herregud, det er jo helt Texas!

But make no mistake, det er jo helt rått at så mange ville være med, jeg hadde bare ikke forventet at responsen skulle være så bra! Pullups er jo noe mange ønsker å mestre, så temaet i seg er nok mye av grunnen til den store interessen, men vi satte også prisen relativt lav denne gangen, så det gjør nok terskelen for å henge seg på mye lavere. Uansett, jeg gleder meg så til å følge gjengen på veien mot sin første, eller flere, pullups. Jeg husker selv følelsen jeg hadde første gang jeg klarte å dra haka over den der stanga helt på egenhånd, og det var en mestringsfølelse uten like. Håper og tror flere vil kjenne på den i ukene fremover. Inshallah 😉

Alright, barnehagelevering står for tur!

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page