top of page

Testing, testing 123

Er det noen som husker fjorårets Dubai Sprint Challenge?

Vel, på fredag er det på’an igjen med omtrent samme opplegg og hele SHP-crevet skal selvsagt delta.

Dagens trening, etter ett par slitsomme sett med 10’ere i markløft og frontbøy ble derfor en slags test av økten vi skal gjøre på fredag.

Vi skal gjøre: 46 burpees 660 m løp 23 box jumps @ 60/75cm 23 thrustere @ 20/40kg 23 hand-release pushups

..men idag gjorde vi det med roing istedet for løping. Det hele tok meg 8.45 min (…og Ian 8.51 min, hehehe..), og selv om det var slitsomt som fy, gleder jeg meg faktisk litt til fredag. Det er jo ikke noen seriøs konkurranse, men man får alltid truffet mye folk på slike arrangement, og så skader det jo aldri med en bra liten metcon på en fredags morgen 😉


photo

photo copy

Imorgen får det blir treningsfri, og muligens en liten oppkarbing på kvelden! Haha 😀

God natt!

1 view0 comments

Comments


bottom of page