top of page

Tenk at nå er dagen her!

..og tenk nå er den over! Det gikk fort gitt, og jeg kan ikke la være å humre litt over hvor mye tid og penger vi legger på bunader, skjortestryking og alt som hører med. Nå har jeg forsåvidt hverken betalt for min, Ian, eller Kaia sin bunad, og jeg har ikke så mye som tatt i et strykejern, men dere skjønner kanskje hva jeg mener. Det er mye arbeid for e dag som går like fort som alle andre dager.

Men dagen var fin den, selv om den gikk litt fort over. Jeg og Ian løp bakkeintervaller til frokost (you know, fordi jeg måtte vaske håret), og vi styrtet hvert vår glass bobler før vi dro til byen for å se barnetoget. Jeg var stolt som en hane over Kaia i den fine bunaden sin (og over Ian i sin!), og felte mer enn én tåre av barnesang og “Ja vi elsker”. Lettrørt osv.

Jeg håper dere har hatt en flott feiring! Her kommer noen (les: mange) bilder fra vår dag.


Gratulerer med dagen fininger,

I’m out!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page