top of page

Teenage Dream

Dersom noen hadde fortalt 19-årige Inger at jeg en dag skulle sitte på en strand og chille med Arnulf Refsnes, så tviler jeg på at jeg hadde trodd dem. Da stoppet jeg nemlig den flotte værmannen i det han passerte på Karl Johan og spurte pent om å få ta bilde, og var det man på godt norsk kaller starstrucked. Fast forward 12-13 år, og jeg er vel så starstrucked for å få treffe konen hans! Annema er så bra, totally momgoals, og det er så kult å tenke på at jeg på en måte har blitt kjent med henne via sosiale medier.

The Refsnes er i Dubai as we speak, og i dag fikk jeg altså henge med den flotte familien. For å slå to fluer i en smekk løp jeg til stranden for å treffe dem i stedet for å kjøre. Å legge ut på løpetur midt på dagen nå som sommeren plutselig kom til Dubai var nok ikke mitt smarteste valg, men det var totally worth it 🙂


Nå er snart påskesjokoladen spist opp her, og jeg begynner så smått å bli bekymret for hva jeg skal spise i morgen når det verken er kvikk lunch eller firkløver i skapet.. Men, den tid den sorg!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page