top of page

Team-meeting with a twist

Ian tar mange kurser ass, og det siste han var med på tok for seg ulike treningsmetoder, noen litt nye, eller iallefall annerledes fra det vi vanligvis driver med på SHP. For å dele med seg hva han har lært fikk vi derfor teste en av metodene, og jeg skal love det ble både svette og latter i gymmet på mandagsmøtet for to uker siden.

Vi fikk først teste en metode for hypertrofi-trening, og siden Ian bestemte at akkurat dette skulle gjøres på armer reiste jeg altså til Bali med vondt i armer både ved bøying og strekking. Jeg har jo knapt gjort en curl før liksom, så det var ikke akkurat rart at det kjentes når jeg tenker meg om.

Den andre treningsmetoden vi testet gikk ut på å kombinere en dynamisk øvelse med to isometriske øvelser, og vi jobbet på tid istedet for repetisjoner. 3 ulike øvelser med 40 sekunder jobb rett etter hverandre, etterfølgt av 40 sekund paunse før neste 3 nye øvelser, totalt 15 øvelser. Egentlig skulle vi ha utført runden i filmen under 4 ganger, men det var helt ok å stoppe etter én for denne gravide fruen 😉

Økten kan gjøres uten utstyr, så test den gjerne du også! Vi hadde det iallefall veldig gøy 😀

1 view0 comments

Comments


bottom of page