top of page

Takk og pris

..for kaffe! Tenk så mye glede man kan finne i en bitteliten kopp med sort væske 😉


Denne dagen har gått i ett så langt, 3 PT kunder, hvorav en helt ny (en nyyyyyyydelig arabisk dame med fint langt hår helt ned til rumpa), “healthy cooking for maids home cooking” som jeg så fint kaller det, og diverse ærend som blant annet inkluderte å hente en premie jeg vant på ett lotteri da vi var på svensk “Kräftskiva” for en evighet siden! Mer om det senere 😉

Nå kaller mer jobb- kunden som jeg trener på Burj al Arab er endelig tilbake i landet igjen! Det blir gøy å dra tilbake dit, begynner å bli en stund siden nå

Håper jeg gidder løpe noen intervaller etter jobb, men faren er stor for at jeg skipper..

Kanskje det hjelper på motivasjonen til å gjennomføre at jeg skriver det her 😉 Satser på det!

Ha en fin dag!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page