top of page

Takk for denne gang Stockholm

Jeg burde hoppe i dusjen for taxien til flyplassen går om 25 minutt, men ville bare stikke innom for å si god morgen 🙂

Helgen har vært like bra som forventet og jeg skulle gjerne ønske at vi kunne vært her hos söta bror ett par dager til. Men, jobb kaller, og jeg skal jo heller ikke legge skjul på at det blir ok å komme hjem til sol og varme igjen.

Har akkurat intatt den siste hotellfrokosten på en stund, etter en liten halvtime på hotellgymmet. Og her snakker vi klisjé ass; Ian testet ut nesten samtlige maskiner og jeg stod 20 min på elipsemaskinen (!). Men så støl som jeg er kunne jeg ikke tenke meg noe annet enn løping, og da tredemøllen var opptatt fikk det bli elipsemaskinen istedet. Takk og pris for lydbok sier jeg bare- kjedeligere aktivitet skal man lete lenge etter! Heldigvis ble tredemøllen ledig rett før vi skulle gå slik at jeg fikk klemt inn en Tabata-run og ble fornøyd med økten likevel 🙂


20140203-101734 am.jpg

Nå kaller dusjen!

Skrives i Dubailand 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page