top of page

Tabata-intervaller og ca 25 dadler

I dag har vært en innholdsrik og bra dag! Etter frokost (ost med knekkebrød, ref. Snapchat) stakk jeg bort i parken hvor Ian holdt den ukentlige gratis treningen. En del av crewet til Lulu Lemon deltok i dag, og da timen var ferdig spurte de like gjerne om jeg og Ian ville være ambassadører for dem! What?! Men mer om det senere- akkurat nå vet jeg knapt selv hva det innebærer.

Deretter bar det over til SHP hvor vi hadde besøk fra 17 elever fra Solborg folkehøyskole. De skal være i Dubai i uken som kommer, og jeg og Ian skal underholde dem med trening og forelesninger. I går hadde jeg utendørs sirkeltrening med dem, og i dag foreleste Ian om styrketrening. Etterpå fikk elevene fikk prøvd seg på markløft, knebøy og bulgarske splitt. Det er en sprek gjeng, og hvis det er lov å si tror jeg jammen jentene er sprekere enn guttene gitt! I alle fall når det kom til bulgarske splitt- I like it!

Da gruppa dro var det min tur til å trene. Jeg gjorde først en tyngre versjon av standardoppvarmingen min, etterfulgt av frivendinger og støt, og så en genial utfallssekvens som Ian gjorde for tre dager siden. Han har forsatt treningsverk i rumpa, og jeg håper de har samme effekt på meg 😀

Av en eller annen grunn fikk jeg for meg å gjøre tabata-intervaller på tredemølla som finisher. Med en søt liten vri i form av avslådd tredemølle. Dvs at jeg måtte drive den selv, såkalt treadmill push. 20 sekunder jobb, 10 sekunder hvile. 8 runder. Og la det være sagt: jeg angret etter 2 runder!


Det kan bli en interessant natt. Stakkars Ian og Kaia 😐

Gudd nait!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page