top of page

Sykemelding

Eventuelt sykeblogging. Det er ikke ofte jeg blir syk altså, men i går, på flyet hjem til Norge fikk jeg en aldri så liten sår hals og vond kropp med på kjøpet. Da jeg våknet i morges verket jeg i hele kroppen, helt ut i fingertuppene. Nå, etter litt sovings føles det bedre, men dette var ikke den starten på sommerferien jeg hadde sett for meg!

Men det er absolutt ikke det værste. Det værste er at Kaia også er syk, og for henne startet det på tirsdag med feber, snue og hoste. Herregud så vondt det gjør i hjertet når de små ikke er i form!! Hun var litt bedre i går, og flyturen gikk veldig bra alt tatt i betraktning. Vi kom oss hjem og trygt i seng. Men i natt fikk hun feber igjen og spydde. Og det var ikke bare det, midt i alt fikk jeg ikke på lyset. Ikke på soverommet, ikke på gangen, og ikke på badet. Ute var det også bekmørkt og jeg tok meg selv å tenke “drømmer jeg?”, men jeg hadde jo en gråtende Kaia på armen som kunne bekrefte at vi begge var veldig våkne. Jeg vekket mamma og pappa, og pappa kunne fortelle at e-verket skulle ta strømmen i et par timer akkurat den natta- typisk. Takk og pris for lommelykta på iPhonen ass!


Nå kjenner jeg at jeg har lyst på litt sjokolade, så det må jo bety at jeg i alle fall er på bedringens vei. Kaia sover enda og jeg håper hun også har lyst på sjokolade når hun våkner, dvs, hun må bli frisk. Nå.

God helg, snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page