top of page

Swinging Cindy

Trening på ferie er ett must for meg. Tidligere har det typisk vært å våkne, ta en kaffe, stikke på hotellgymmet for en økt, og så rett i frokostbuffeten. Og så er man klar for hva enn dagen bringer liksom.

Nå bor vi ikke på hotell, så både hotellgym og hotellfrokost utgår, og vi har i tillegg en liten å ta hensyn til. Men bare fordi vi har Kaia betyr det heldigvis ikke at vi må skippe treningen. Vi bare tar det litt på tur, dropper de mest tidkrevende øktene, og så gjelder det å smi mens jernet er varmt.

Som i dag for eksempel. Ian og Kaia hadde seg en liten siesta, mens hu mor hadde hatt en iced dobbel espresso. Så da stakk jeg ned i garasjen til svigerfar, grabbet med meg en kettlebell (så sinnsykt awesome at han har det!), og stakk opp på baksiden av huset. Der hadde jeg allerede sett at det var en klessnor som egnet seg for pullups, og økten hadde jeg for en gangs skyld bestemt på forhånd. Dvs 10 minutter før mens jeg fikk Kaia til å sove.

Dere kjenner kanskje crossfitøkten Cindy? Jeg gjorde altså 5 chins, 10 pushups og 15 airdquats. Og så la jeg til 20 kettlebell swings- siden jeg hadde en kettlebell liksom. Cindy skal egentlig kjøres som en amrap (as many rounds as possible) på 20 minutt, men jeg hater amrap og trenger pause! Så jeg bestemte meg for å gjøre 10 runder. Jeg startet ny runde hvert tredje minutt (sånn cirka) så det hele tok litt over en halvtime. Elsk!Da jeg var ferdig hadde Kaia og Ian våknet, så etter å ha fastslått at klessnoren holdt ham også, bestemte Ian seg for å gjøre samme opplegg. Og jammen fikk han med seg både svoger, svigerinne og svigerfar (!) også!

I morgen håper jeg å få tatt en løpetur igjen. Det gjorde jeg nemlig i går, og det var så sinnsykt fint! Vel, minus alle hundene som kjeftet på meg ved hver eneste husport da- her snakker vi motivasjon til å løpe fortere ass 😉

Snaiks, I’m out!

5 views0 comments

Comments


bottom of page