top of page

SVG- OSL- DXB

Sent i går kveld ankom vi altså ørkenen igjen, og det var ikke lite klamt da vi kom ut fra flyplassterminalen for å si det sånn.

Ian har forelest for AFPT begge helgene vi var hjemme, så jeg og Kaia reiste alene mellom Stavanger og Oslo. I går timet hun det helt perfekt med en liten hvil på flyet fra Sola til Gardis, så den turen gikk som smurt. Og det gjorde jammen resten av turen også. I det vi kom på flyet som skulle ta oss til Dubai sovnet Kaia, og hun sov i to timer! Jeg fikk jo til og med sett film og greier- fy søren så digg!

Filmen jeg så var forresten Room, og jeg anbefaler den virkelig. Det var på ingen måte en feelgood-film, jeg både gråt og måtte holde Ian i hånden fordi det var så spennende, men den var skikkelig bra altså. Sterk, men litt fin også på en måte.

Klokken hadde blitt 02.00-ish i ørkenen før hodet traff puta i går, så det har blitt litt sovings på meg og Kaia i dag. Det har gått på bekostning av andre gjøremål, som å rydde ut av kofferter og lage mat, men det var det verdt 😉


Anyways, ville bare si at vi er vel framme og sånt. Og god natt 😉

I’m out

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page