top of page

Sunt som F

I sist uke hadde jeg og Ian laks og quinoa-salat til middag, og da jeg snappet litt under tilberedningen var det flere av dere som lurte på hva det var vi hadde i salaten. Det var jo egentlig ikke noe hokus pokus eller svært fancy greier, men jeg tror det var fine farger og finkuttede grønnsaker som gjorde susen. Godt var det i alle fall 🙂

I dag hadde jeg lyst på samme greie, og ble superglad da jeg fant grønnkål i butikken. Det er noe jeg forbinder med Whole Foods (elsk), og jeg føler meg rett og slett dritsunn når jeg spiser det. Og så gir det jo så fin farge til måltidet!

Så, spinat ble byttet ut med grønnkål, og jeg sløyfet tørkede tranebær, ellers var “oppskriften” som sist- vet ikke om det kan kalles oppskrift når det bare er kuttede grønnsaker liksom 😉

  1. Quinoa

  2. Grønnkål

  3. Gulrot

  4. Paprika

  5. Rødløk

  6. Grønt eple

  7. Rødkål

Før servering hadde jeg i avocado og kylling stekt med løk, salt og pepper. Så enkelt, men så sinnsykt godt! Og så sunt at jeg kan spise sjokolade nå med verdens beste samvittighet.

..det gjør jeg forsåvidt alltid altså, men dere skjønner hva jeg mener 😉

2 views0 comments
bottom of page