top of page

Stockholm i mitt hjärta

Som sagt, back in Stockholm- and it feels good!! For dere som ikke vet det bodde vi altså i Stockholm de 5 siste årene før vi flyttet til Dubai. Ian tok sin naprapatutdannelse og jeg leste bachelorgraden i ernæring der. Det var noen fantastiske år, og vi trivdes svært godt, så jeg har gledet meg veldig til å komme tilbake.


kjæresteweekend 🙂


Vi er altså her for at Ian skal forelese på the Nike Blast. Hele 200 mennesker skal høre på når han forteller om “Träning för optimal hälsa” i Globen, og jeg er verdens heldigste tag-along-wife som får bli med å bare kose meg på konventet. Mer om det senere 😉

Bare bittelitt forskjell i temperaturen i Stockholm og Dubai! Hele 11 minusgrader var det i Stockholm når vi landet idag. Kjenner at kulden river i nesen så her gjelder det å kle på seg!


boblejakke og skjerf- det var lenge siden!snø!!!denne mannen trives best i 20+ 😉


Noe av det jeg savner mest med Stockholm er KESO! For dere som ikke vet er det en spesiell sort cottage cheese som bare selges i Sverige (dersom noen vet noe annet-let me know!). I visse perioder kunne jeg spise opp til flere kilo KESO i uken. Det er ikke bra folkens! Men den er så goood! Og når jeg satt der med 500 grams begeret mitt koste jeg meg like mye som en premenstruell jente gjør med en boks Ben&Jerrys! Sååå, noen som kan gjette hva jeg spiste til kvelds idag?


KESO, KESO, KESO! Min favoritt er helt klart naturell- why ruin a good thing liksom?ekte kjærlighet ruster aldri..


Imorgen blir det morgenintervaller og hotellfrokost før vi skal leke turister i Stockholm. Gleder meg!

Godnatt 🙂

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page