Stockholm here we come- again!

I morgen tidlig reiser jeg og darlingen til Stockholm og FYTTI GRISEN som jeg gleder meg dere! Jeg fatter ikke hvorfor men Stockholm har vært i tankene mine 24/7 de siste dagene! Om det er at vi skal på en weekend bare jeg og Ian, om det er selve Nike-eventet som vi skal være med på, den friske nordiske luften eller om det er bare det å reise “hjem” til Stockholm igjen som frister så mye- jeg vet ikke jeg. Jeg vet bare at jeg gleder meg som ett lite barn på julaften! Og så skal jeg jo ikke late som at jeg ikke ser frem til hotellfrokosten og svenskt smågodt heller da 😉 


Dette er 4. gangen vi deltar på Nike Blast, Ian som foreleser og jeg som heldig tag-along wife 🙂

Her, her og her kan dere lese litt om min opplevelse av fjorårets event, og her kan dere lese litt om Nike Blast 2012. …hvis dere vil vel og merke 😉

Nå skal jeg prøve å få noen timer søvn på øyet! Snaiks i Sverige 😀 God natt

#NikeBlast2014

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png