top of page

Stockholm here we come!

Er det noen som husker dette?

Ifjor foreleste Ian på Nike Blast konventet og jeg fikk være tag-along-wife (strengt tatt var jeg jo tag-along-kjæreste på det tidspunktet..). I helgen skal han forelese igjen- og jeg får være med i år også!!! 🙂

Jeg gleder meg selvfølgelig til selve konventet, men aller mest gleder jeg meg til å reise til Stockholm igjen. Det er noe med den byen ass.. Stockholm i mitt hjärta ♥

Temaet for Ian sin forelesning er “Strong is the new skinny 101” (dere får referat etter helgen), og i den anledning ville han filme noen øvelser. Det ble min treningsøkt idag! Hehe, kanskje ikke helt da, men det var faktisk ganske slitsomt.

For at det skulle telle som trening la jeg til en kjapp liten metcon på slutten. Det ble følgende:

20 DU’s 6 KB thrusters @ 2x12kg

Først gjorde jeg 3 runder rett etter hverandre. Så pauset jeg 2 min, før jeg gjorde 3 nye runder. 2 minutt pause til, og så ett siste “sett” med 3 runder.

…det der gav sikkert ingen mening i det hele tatt, men jeg skylder på at jeg er ganske trøtt as we speak. Jeg tror det er best jeg kommer meg i seng!


photo copy

photo

Snakkes i Sverige!! 😀 🙂 Woooohooo!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page