top of page

Stekes på 220 grader i 20 min

Lasagne til middag idag og oj så godt det var!! Delvis fordi jeg er en ganske bra kokk iblant ( 😉 ), og delvis fordi jeg jobbet opp apetitten med intervaller mens lasagnen stod i ovnen. Snakk om time-efficiency!

Det er virkelig luksus å ha tredemølle så lett tilgjengelig. Får jeg ett innfall om å løpe, er alt jeg trenger å gjøre å ta heisen 37 etasjer opp. ..og så må jeg jo strengt tatt løpe intervallene også da 😉 De kan jo være ganske så slitsomme iblant.

Idag for eksempel, var jeg redd lårene mine skulle gå av på midten og måtte legge meg ned på flisene etter intervall nr 10 for å kjenne etter om jeg fortsatt var i live.


20121213-235020.jpg

So far so good 😉

Imorgen blir det julebrunch med jobben! Gleder meg 🙂

3 views0 comments

Comments


bottom of page