top of page

Start spreading the news

We’re not leaving today, men vi skal til føkkings NEW YORK om eksakt én uke! Det hele ble bestemt så spontant at jeg knapt kan forstå at vi faktisk skal reise, men én ting er iallefall sikkert: this is a dream come true for meg! Jeg har hatt lyst til å reise til New York så lenge jeg kan huske, og er redd jeg kommer til å begynne å grine av glede når vi er der. Eventuelt fryse rompa av meg, for alle jeg har delt denne fantastiske nyheten med har jo advart meg om hvor kaldt det er i New York nå. If so, then so be it sier jeg bare! Jeg kan ikke vente til å se Times Square, Empire State Building, Brooklyn Bridge, juletreet på Rockefeller Center og alle andre tenkelige klisjeer som jeg har sett i filmer helt siden jeg var liten. Hvis vi sier at “Friends” er min favorittserie noensinne, med “Sex & The City” som en sterk oppfølger, og at min favoritt julefilm er “Home Alone- lost in New York” så fatter dere greia liksom. Jeg gleder meg også til å løpe i Central Park om det så betyr at jeg må ha på meg bobledress! Og så vil jeg vi skal gå på ett Broadway Show. Og naturhistoriske museet. Og herregud, la oss ikke snakke om shopping. Og mat! Shit ass, jeg sitter nesten med tårer i øynene bare ved tanken 😉


Skärmavbild-2013-03-16-kl.-07.26.25

tumblr_kyz93iTmv01qz7u7yo1_1280

original

newyork_2705424b

Favim.com-20447

Vi har forøvrig ikke bestillt hotell ennå (!) så om noen har noen anbefalinger på den fronten tas det imot med takk. Og alle andre tips for den saks skyld. HOLY SHITBALLS JEG GLEDER MEG SÅÅÅ!!!

Ok, nå vet dere det 😉 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page