top of page

Starstruck x 2

Da vi var hjemme i Norge for å feire 17. mai så jeg ved en tilfeldighet en ung mann gjøre pullups på god morgen Norge. Jeg ble så rørt at jeg måtte ta til tårene, for Harald (aka @vikingwheels) har CP, sitter i rullestol, og kjørte 16 pullups på live TV. Å si at jeg var imponert var bare fornavnet.

Derfor var det ekstra kult da jeg plutselig fikk mail fra Harald. Han skulle til Dubai og hadde lyst til å treffe meg mens han var her. Drømmen hans er å klatre opp Burj Al Arab, så vi snakte om både det og alt og ingenting før Kaia gjorde tegn til at vi hadde snakket lenge nok. Jeg fikk se ham kjøre pullups live før han dro fra gymmen, og måtte jobbe med meg selv for å ikke ta til tårene igjen. For en mann, og for en innstilling til livet liksom! Jeg digget det så sinnsykt, og fra responsen på snappene jeg la ut av ham å dømme så er jeg ikke den eneste som lot meg imponere.

Nå krysser jeg bare fingrene for at Burj Al Arab lar ham få oppfylle klatredrømmen sin.


Dagen etter fikk jeg nok ett celebert besøk på SHP. Jeg klarte å overtale Tone og co til en treningsøkt hos oss, og hadde ett aldri så lite #bucketlist moment. Jeg skal jo ikke legge skjul på at det var ekstremt stas å få trene selveste Tone Damli Aaberge, men samtidig vil jeg påstå jeg gikk inn i trenerrollen da vi var i gang, og tenkte ikke så mye over om det var Tone eller Tine jeg hadde foran meg liksom. Det har forsåvidt antagelig å gjøre med at Damli Aaberge- jentene er meget laidback, og det er lett å trives i deres nærvær.


Deretter måtte jeg takke nei til å fortsette moroa på yatch-tur. Jeg skulle nemlig på IKEA for å handle møbler for vi flytter (!) i slutten av denne måneden! Men, det får jeg fortelle om i neste blogginnlegg for nå må hu mor sove!

Gudd nait!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page