top of page

Støl som ei kirkerotte

…dersom kirkerotter blir støle vel og merke. Jeg vet ikke jeg, men den der økten jeg gjorde igår satte virkelig sine spor i lår og rumpe. Stølheten jeg fikk etter 200 bulgarske splitbøy sist uke kan ta seg en bolle i forhold til hva jeg gjennomgår idag liksom. Og det er vel strengt tatt imorgen det kommer til å kjennes værst. “Gleder meg”.

Så, safe to say at det ble overkroppstrening idag. Og hovedøvelsen var benkpress av alle ting. Jeg har lenge stått stille progresjonsmessig med mine strikte press, og Ian tipset meg dermed om å gjøre mer benkpress. His word is my command og da jeg gjorde strikte press i forigår, tror jeg jammen at det har hjulpet med all denne benken i det siste.

Dessuten må jeg jo legge til at det er ganske gøy å løfte (relativt) tunge ting vekk fra mitt eget bryst, selv om jeg innerst inne fortsatt synes at benkpress er en sånn der guttegreie 😉

A1) 5 x 10 benkpress @ 45 kg A2) 5 x 10 sittende ro, smalt grep B1) 4 x 10 skråbenk @ 2 x 17 kg B2) 4 x 10 sittende ro, bredt grep C1) 3 x 10 ring push-ups C2) 3 x 10 omvendte flys @ 2 x 2,5 kg


photo

guttepose etter guttetrening 😉


Har straks min siste kunde for dagen før det blir hjem til storebror som reiser hjem til Norge igjen ikveld. Og siden Ian er i Norge for to dager blir jeg jammen alene i leiligheten i nesten en hel dag. Og vet dere, det tror jeg skal gå ganske bra 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page