top of page

Spring for faen

Hvorfor? Fordi jeg kan.

Jeg kan ikke beskrive for befriende det føles å være ferdig med alt som heter DFC og DFC-prepp og å bare kunne trene akkurat det jeg vil. Og når det i tillegg har blitt nesten kaldt nok til å løpe ute uten å svette seg ihel er det jo ganske lett å motivere seg for en lengre løpetur.

Så, etter 7 kunder på rappen (omtrent non-stop fra klokken 7 i morges), taco som sen frokost og en ettermiddagslur på sofaen, la jeg på sprang. Med litt ny musikk i ørene og fresh kropp etter treningsfri igår kunne det jo ikke bli annet enn digg! Og for dere som ikke har sett denne videosnutten før, slik ser det altså ut der jeg løper:

…bare idag løp jeg etter at solen hadde gått ned 😉

God natt partypeople, I’m out!

2 views0 comments

Comments


bottom of page