top of page

Spontan morgencardio


Ooooooooh, idag gikk alarmen min kl 06.12! Det var litt i tidligste laget for min del- vanligvis er min tidligste kunde kl 8.00, men idag startet jeg altså kl 7.00. Jeg tror jeg har blitt litt bortskjemt på den fronten!

Egentlig er det ganske digg å jobbe så tidlig. Gymmet kjennes liksom så fresht, og lyset er bare helt fantastisk. Jeg må innrømme at noe av det beste med å bo i Dubai er å våkne opp til strålende sol hver dag! Til tider savner jeg jo selvfølgelig den friske luften i Norge, men jeg kan takle å leve uten tror jeg 😉

Uansett, mens jeg satt der med den obligatoriske morgenespressoen fikk jeg avbook fra 8-kunden min, og da fikk jeg den geniale ideen om å stikke ut på joggetur/powerwalk istedet. Så etter 7-kunden var klar, tok jeg iPoden i øra og løp av gårde. Hadde jeg tenkt lenger på saken hadde jeg garantert funnet en grunn til å ikke gjøre det, så i mitt tilfelle gjelder det å smi mens jernet er varmt!


Selv om temperaturen i Dubai begynner å bli litt vennligere (les: 38 grader istedet for 45), var det hett å løpe ass! Jeg holdt ut i 30 min før det ble powerwalk hjem. Det ble altså totalt 70 min morgencardio i strålende sol, pluss jeg fikk betalt for det!

I can live with that 😉

Ha en fin dag folks! Later 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page