Spartan Race UAE

Fredagens morgencardio ble virkelig noe utenom det vanlige. Vi hadde nemlig meldt oss opp til å delta på Spartan Race som arrangertes i Dubai for første gang, og fy søren for en kul utfordring det var! 5 kilometer med 15 ulike hindrer- alt fra løping gjennom gjørme til klatring i tau og spydkasting. Man måtte gjøre 30 stk straffeburpees dersom man ikke klarte ett hinder, og siden Ian var bittelitt flinkere på spydkasting enn jeg var, klarte den sniken å slå meg! Jeg sier han vant på flaks, ikke fitness 😉

Og så må jeg jo få skryte litt av pappa. Han deltok nemlig også og vi snakker #utavkomforsonen på høyt nivå! Men tror dere ikke han kom i mål og vel så det- han slo jo for pokker flere av de spreke nordmennene på treningscampen jo! Ikke verst for en som snart er 60 tenker nå jeg..

Anyways, fikk sneket til meg noen bilder, så slik var litt av galskapen:


For ett kick! Sign me up for next year please 😀

Laters!

#SpartanRaceUAE

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png