top of page

Sommerferie jo!

Når man bor ett sted som Dubai hvor det omtrent ikke finnes årstider (enten så er det varmt, eller så er det j**lig varmt!) er det lett at det går litt i surr hvilken tid på året det er. Jeg kan for eksempel ta meg selv i å tenke “er det snart jul, eller er det snart sommer?” liksom. Nå har jeg jo forstått at det snart er sommer og sommerferie og greier, og for første gang siden vi flyttet til Dubai skal vi reise på sommerferie til ett annet sted enn hjem til Norge.

Jeg har jo allerede reist så mye i det siste at jeg nesten føler dette blir litt too much, men siden jeg fyller 30 (!!!) år den 24. juni, og den 30. juni er vår 3-års bryllupsdag passet det fint å ta en liten feiringstur. Nå er iallefall flybillettene booket og den 23. juni reiser vi til freakin Bali! Fra ett ferieparadis til ett annet liksom- er det rart jeg føler meg bortskjemt!?


IMG_7540

Vi har bestemt oss for å dra til Seminyak, men utover det er ikke så mye bestemt, så dersom noen f.eks har tips til bra hotell/villa tas det imot med stort takk. Og alt annet vi bør få med oss forsåvidt.

Å si at jeg gleder meg er en understatement ass 😀

Tror jammen jeg skal feire med en liten økt i gymmet gitt! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page