top of page

Sommer i Dubai

Vi er nesten halvveis i juni (okei, det var kanskje å ta litt hardt i da) men det er fortsatt mulig å gå på stranden uten å gå i stykker av varme. Jeg er nesten sjokkert, men mest av alt glad og takknemlig. Jeg hadde egentlig ikke trodd at det skulle gå greit å ha med Kaia på stranden, men so far so good.

Jeg får ofte spørsmål fra folk som vil reise til Dubai på sommeren om det er for varmt, men det kan jo ikke jeg svare på. Jeg vet jo ikke hva som er for varmt for andre. Det er jo f.eks forskjell på å bo i Dubai og få varmeovergangen gradvis, og å reise fra drøye 10 grader i Norge til 50 i Dubai liksom. Og noen takler mer varme, andre takler det ikke.

Det som i alle fall er sikkert er at det blir varmt her på sommeren, likevel har det ikke hindret meg i å dra til stranden. Jeg bare nyter det ikke like mye som jeg gjør mellom oktober og mai liksom.


Men i dag fikk vi altså nyte litt igjen. Som jeg sa sist helg: måtte det vare lenge 🙂

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page