top of page

Som natt og dag

Idag gjorde jeg en liten squatfest igjen. Det gikk jo ikke så bra sist jeg prøvde meg på tunge knebøy, men det kommer iallefall ikke til å bli bedre om jeg bare utsetter det- noe som er ganske typisk meg. Så derfor snørte jeg bare på meg løfteskoene og satte igang.

Og se, det gikk jo ganske bra: Knebøy: 3/90kg- 3/95- 3/95kg- 3/95kg- 3/95kg- 3/95kg- 3/95kg- 2/95kg- 2/95kg Elevert bulgarsk splitt: 10+10/2 x 25kg- 10+10/2 x 25kg- 10+10/2 x 25kg

Det ble 6 sett med 3’ere på 95 kilo, og på de to siste settene failet jeg på rep nr 3. Men, jeg er veldig fornøyd likevel! Og til de eleverte bulgarske splittbøyene på slutten sier jeg bare: ingen kommentar. 25 kilo i hver hånd liksom!? Det er jo ikke lenge siden jeg holdt på med 16. Jeg fatter ingenting, men at det var tungt, dét kan jeg skrive under på.


photo

Men, ikke nok med det. Jeg har (nesten) nettopp vært ute å jogget. Og derav overskriften. For igår ble det jo også som nevnt en liten joggetur, men en ganske slitsom en og jeg måtte gå flere ganger. Idag derimot suste jeg fram uten å stoppe en eneste gang.

Igår løpte jeg mens solen enda var oppe, mens idag løp jeg i mørket. Og jeg lurer på om det faktisk kan ha noe å si. Underholdingen var jo den samme både igår og idag- nemlig lydboken som er grunnen til at jeg løpte i utgangspunktet!

Men samma kan det være, en god joggetur var det iallefall og i fremtiden satser jeg på å løpe (dersom det blir mer løping da) etter mørkets frembrudd 😉

Nå må jeg komme meg i dusjen. Det er virkelig det værste med å trene. Dersom jeg trener for deg, kan du dusje for meg da??? 😛 Snaiks!

1 view0 comments

Comments


bottom of page