top of page

So this just happened

Du vet den følelsen når du er ute og går tur med kidden, bestemmer deg spontant for å gå motsatt vei enn du pleier, og snubler over en liten dyrehage, sånn rett utenfor dagligvarebutikken liksom. Ikke? Ok, ikke jeg heller, inntil i dag.

En stor geit, en liten geit (også kjent som geitekilling- har stålkoll på de her dyra nå etter å ha lest bøker for Kaia vøtt ;-P), en hund, en katt, en papegøye, en slange, hamster, ender, høner, og en liten ponny. Sånn helt plutselig rett borti høgget for der vi bor. Det var i regi av en barnehage tror jeg, og det var en drøss med søte små der også.

Kaia var i himmelen. Inntil hunden bjeffet og mannen som stod ved siden av henne røsket henne til seg, antagelig med de beste intensjoner om å beskytte henne, men hun ble redd. Om det var for hunden eller mannen vet jeg ikke, men etterpå trivdes hun best på armen min 😉


Only in Dubai ass!

Eller, det finnes jo dyrehager overalt i verden, men dette var jo så random og dermed helt typisk Dubai likevel.

Forresten, et par av dere har etterlyst en spørsmålsrunde. Jeg forbinder det egentlig med mye jobb, men det er nesten værre om jeg plutselig ikke får noen spørsmål i det hele tatt! Er det stemning for det eller?

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page