So far so good

Vi flyttet til Dubai i starten av september 2011, og selv om det har tatt sin tid med oppstarten av selve businessen har det jo skjedd ett og annet de siste månedene. Derfor tenkte jeg det var på sin plass med en oppsummering av mine første måneder som boende i Dubai 🙂

Vi var heldige som fikk låne leiligheten til en bekjent den første måneden og slapp dermed å stresse med leilighetsjakt fra dag 1. Dermed fikk vi bedre tid til andre ting- som sosialisering med venner som stoppet innom Dubai 🙂


Vi lærte hvordan man skal tilbringe fredager i Dubai- friday brunch. Må innrømme at det var rart å drikke vin og champagne før kl 12, for så å dra fra “festen” kl 20, men man venner seg vel til det også 😉


Og jeg lærte at varmen og luftfuktigheten gjør det vanskelig å ta bilder ute..


Mens vi venter på vårt eget treningssenter (fy søren jeg gleder meg!!!) har vi trent en del på Dubai’s første crossfit box- Crossfit Lifespark. Trening og sosialt samvær på en gang- perfekt jo!Vi startet jakten på egen leilighet, og fant en som ligger 5 min fra jobben- DET er nice det!
Kan iallefall ikke klage på servicen i Dubai- jeg får jo ikke engang bære hjem mine egne matvarer! Kan ikke si jeg følte meg særlig selvstendig når jeg tuslet etter denne karen..


Jeg deltok på Dubai Fitness Challenge med mål om å slå Candice Howe, eieren av crossfit boxen der vi trener (og for å ha det gøy selvsagt!), men hun var visst den eneste jeg ikke klarte å slå, siden hun vant hele greia! Jeg fikk nøye meg med andre plass men er vel egentlig ganske fornøyd med det også 😉


Poserer sammen med Candice (vinneren) og Amna, som må være en av de tøffeste lokale kvinnene i Dubai!Etter å ha innsett at slaget var tapt, gikk jeg (hele 200m) ned til stranden og hadde en stare-down med denne kamelen:


Det har jo blitt en del papirarbeid og pussel foran macen også, selv om det ikke alltid er like interessant…