So far so good :-)

Har egentlig ikke tid eller ork til å blogge, men vil bare opplyse om at crossfit konkurransen har gått veldig bra så langt. Idag gjorde vi to ulike WOD’er, der jeg vant(!!!) den ene, og fikk andreplass på den andre. Ian var også med denne gangen og han kickte ass! Det var ingen som var i nærheten til å slå ham engang! Gjett om jeg har vært stolt idag eller 😉


my man 😉


Imorgen er det kvartfinale, semifinale og finale! Det blir spennende, men jeg gru-gleder meg litt! Dagens økter var nemlig ingen dans på roser og jeg var totalt utslitt etter den siste. Det hjelper jo heller ikke at sommeren er på vei her i Dubai og temperaturen sniker seg mot 40 grader i skyggen!!

Første WOD var en amrap der vi skulle gjøre så mange runder som mulig på 15 minutter av: 10 markløft (50 kg) 20 box jump 30 hand release push up 100 m hjulebåre


jeg var i aller første heat- en smule nervøs før vi startetmarkløftbox jumphand release pushups, det betyr at man må løfte hendene far marken når man er i bunnposisjon100 m hjulbåre med 3 stk tuuuuuuuunge sandsekker i


Jeg gjorde 4 runder, 10 markløft, 20 box jumps og 17 pushups (PS! Ingen andre slo meg- ikke engang Ian 😉 )

Neste WOD var 3 runder av: 10 styrkefrivendinger (40 kg) 15 toes to bar 20 kettlebells swings (16 kg) 100 m løp med 1 sandsekk på skulderen


frivendingtoes to bar, eller hengende beinhev der beina må være i stangen man holder iKB swingsløping med sandsekk- fy søren det sugte BIG TIME!!!her får jeg god støtte og push fra Candice på den siste runden med sandsekkløping. Vi er hverandres største konkurrenter og derfor er det ekstra gøy at vi kan heie på hverandre likevel 🙂og så skitten blir man av å bære sandsekker!


Jeg ble ferdig etter 9 minutter og 26 sekunder- Candice slo meg med ca ett halvt minutt! Imorgen avgjøres det hvem som får reise til Thailand!! Jaiks! Nå må jeg sove 🙂

God natt!

1 view0 comments