top of page

Snipp, snapp, snute

Flere har spurt meg hvorfor jeg ikke viser Kaia på Snapchat lenger, og jeg må jo si jeg forstår de som spør. Hun var omtrent på hver eneste snap jeg la ut i flere måneder, og så plutselig sa det stopp. For ikke å snakke om det faktum at jeg gladelig legger opp bilder av henne på blogg og Instagram, men ingenting på snap. Hva er greia med det liksom?

Vel, det kan jeg forklare.

Helt siden Sara intervjuet meg til Ingefærpodcasten sin har jeg ikke snappet Kaia. Eller jo, jeg snappet henne visst litt på bursdagen hennes, men ellers: nåtting cåming. For da jeg pratet med Sara om det å vise frem barnet mitt så mye på sosiale medier, så kjente jeg at jeg skulle ønske jeg ikke gjorde det så ofte. Og da jeg innså det var valget enkelt. Jeg skylder jo absolutt ingen å vise henne fram, og når folk nå sier til meg at de savner Kaia-snappene vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. Sorry? Nei, for det er ikke noe å beklage. Det er et meget bevisst valg.

Jeg kan forstå om noen synes det er rart at jeg forsatt poster bilder av henne her og på Instagram da, dersom jeg egentlig ikke vil. Men jeg vil jo. Jeg hadde jo aldri postet bildene om ikke! Greia er bare at med snap blir det så mye mer, så mye oftere, og kanskje litt mindre gjennomtenkt publisering. Dessuten kommer personligheten hennes frem mye mer gjennom små, frekvente videosnutter enn gjennom f.eks ett bilde på Instagram her og der, og jeg har ikke lyst at folk jeg ikke kjenner skal få bli kjent med Kaia. Mange har sagt til meg når de har truffet henne for første gang at de føler de kjenner henne allerede, og da får jeg litt bismak i munnen. For nei, de kjenner henne jo egentlig ikke. Selvsagt mener ingen noe vondt når de sier sånn, men jeg ønsker likevel ikke at det skal være sånn. Så derfor blir det ikke mer Kaia på snap. Inntil hun får en egen Snapchat-konto vel og merke.

..tipper vi venter med det til hun blir 4 i alle fall.


Lol, kødda.

Men ja, nå vet i alle fall dere som lurer 🙂

Ha en fin dag partypeople! Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page